Har en Philly Exec brukt brennerkontoer til å ødelegge sine spillere

canada goose jakke dame Glem NBA-finalen. Den største historien i basketball akkurat nå er om Bryan Colangelo, president for basketball-operasjoner for Philadelphia 76ers, har brukt de siste to årene med å bruke brenner Twitter-kontoer for canada goose norge forhandler å steke sine egne spillere, inkludert superstjerner fremover Joel Embiid og punktvakt Markelle Fultz, No. 1 samlet pick i sist juni s NBA utkast. canada goose jakke dame

canada goose herre Tirsdag kveld fortalte The Ringer sterkt at Cololelo i sin hemmelighet opererte en serie sokkerdukkekontoer som pumpet opp sin canada goose dunjakke rolle i å gjøre Sixers til et playoff-team, avslørte medisinsk informasjon om spillere som laget forsøkte å handle og søppel snakket nåværende og tidligere spillere. Regnskapene samhandlet med journalister som canada goose norge nettbutikk ekte dekker NBA, bloggere som dekker Sixers og andre tilfeldige Twitter-brukere. canada goose herre

canada goose jakker herre Idrettswebstedets rapport utgikk koblinger mellom Colangelo, som tok over 76ers i 2016 og minst fem brennerkontoer. Colangelo har innrømmet, med en uttalelse fra Sixers, å kontrollere en av dem. Han brukte kontoen ‘phila1234567′ å ‘overvåke vår bransje og andre aktuelle hendelser’, sa han. canada goose jakker herre

canada goose outlet Men Colangelo nektet noe engasjement med de andre fire regnskapene som ble canada goose salg oppdaget av The Ringer’s Ben Detrick, og sa at han ikke visste hvem som er bak dem eller hva deres motiver kan være i å bruke dem. Historien viser en rasende rund av internett sleuthing, som bare har dypet mysteriet. canada goose outlet

canada goose trillium Den morsomste av kontoen ‘tweets forsvare Colangelo ‘s preferanse for high collared kjole skjorter, med ett slikt innlegg kommer fra kontoen’ Enoughunkownsources. ‘ canada goose trillium

Hvis tweets hadde stoppet der, kan historien canada goose jakke oslo være litt mer enn et larky tillegg til Golden State Warriors superstjerne Kevin Durants bruk av brennerkontoer for å forsvare seg fra kritikere.

Men regnskapene som The Ringer koblet til Colangelo kritiserte rutinemessig nåværende og tidligere Sixers-spillere og lagets tidligere daglig leder Sam Hinkie. Hinkie var hjernen bak organisasjonen s brenner det hele oppbyggingsstrategi hvorved laget mistet mange spill i noen år i håp om å sikre høyt utkast plukker. Han forlot franchisen kort etter at Colangelo ankom.

canada goose norge Regnskapet anklaget den tidligere Sixers-spilleren Jahlil Okafor, for eksempel, av å unngå fysisk, der det var en potensiell tragedo for New Orleans Pelicans i 2017. I kritikk av den smarte handel, oppfordret en konto kjent som ‘Eric Jr’ Sixers bloggere og slo journalister til spør teamet og Okaforabout den angivelig mislykkede fysiske. canada goose norge

canada goose victoria Det har aldri blitt rapportert at Okafor mislyktes fysisk. Hvis Twitter-kontoene faktisk tilhører Colangelo, ville det bety at en NBA-utøver hadde avslørt sensitiv medisinsk informasjon om en spiller via sosiale medier. (The Sixers omsatte til slutt Okafor til Brooklyn Nets.) canada goose victoria

canada goose dame Regnskapet gjentatte ganger tok sikte på Embiid, utarbeidet tredje samlet i 2014, som har blitt en av Sixers ‘lyseste stjerner de siste canada goose norge to sesongene. Kontoen tweeted på en nasjonal NBA-reporter som Embiid’ burde bli kalt ut ‘over sin oppførsel. canada goose dame

canada goose jakker dame Regnskapet kritiserte også Fultzwho savnet alt annet enn 14 spill i sin rookie sesong midt i skytespill og en mystisk skulderskade for å stole på egen skytingskonferanse utenfor franchisen. canada goose jakker dame

canada goose Den tidligere Sixers-spilleren Nerlens Noel, som ble handlet til Dallas Mavericks i 2017, var et annet vanlig mål. Regnskapene refererte til Noel, en tidligere NBA-lotteryvalg, som en ‘egoistisk punk’ og en ‘grib’ som trener Brett Brown ønsket å handle. canada goose

canada goose victoria parka Colangelos påståtte brennerkontoer hadde canada goose importør norge også en vane med å kaste handelsideer til basketballreportere og bloggere, noe som tyder på at utøvende kan ha delt med seg lagbygging og forretningsstrategier med publikum. canada goose victoria parka

Embiid fortalte ESPN at han snakket med Colangelo tirsdag kveld etter at The Ringer-historien ble publisert, og at Colangelo nektet å poste noen av de kritiske uttalelsene om ham.

canada goose jakke ‘Hvis sant skjønt, det ville være veldig ille,’ sa Embiid. canada goose jakke

Sixers All Star-senter Joel Embiid forteller ESPN på Bryan Colangelo: ‘Jeg snakket med ham, og han sa at han ikke sa det. Han ringte meg bare for å nekte historien. Må tro på ham før det er bevist annet.

Ringers historie forteller at alle fem kontoene var knyttet til Colangelo.

Colangelo var tidligere daglig leder for Toronto Raptors og hans sønn spiller for University of check https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge Chicago basketball team.

Men ikke alle kontoene brukte canada goose jakke lignende språk eller dekket de samme temaområdene. Phila1234567 forteller den som Colangelo anerkjente var hans ‘aldri tweets’, som The Ringer’s historie anerkjenner. Telefonnummeret som er vedlagt den anerkjente Colangelo-kontoen, slutter imidlertid i 75, og Bucks County Courier Times-idrettsjournalisten Tom Moore sa at de er også de to siste sifrene i nummeret han har til Colangelo.

Ringeren innrømmet i historien at den ikke kunne canada goose outlet norge verifisere identiteten til kilden. Så som det står, er det eneste beviset som knytter sammen de fem regnskapene regnskapene de alle følger, ordet av en ubekreftet kilde og det merkelige faktum at tre av De gikk privat etter at Ringer spurte om de to andre, phila1234567 og Eric Jr.

canada goose salg Hvis du er forvirret, betyr det at du ikke har brukt de siste 12 timene bare om canada goose billig dette. Eggkontoen en som fortsatt bruker Twitters standardprofilbilde har tweeted bare en gang, for å spørre Detrick om å følge den tilbake, slik at de kan rette meldingen om hverandre om en artikkel canada goose salg.